Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Νέες τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού 2012(Α' μέρος)

   Το μακιγιάζ για την άνοιξη αλλά και για το καλοκαίρι είναι φρέσκο,ρομαντικό,απαλό,απλό,νεανικό και φυσικά υπέροχο.Με ελάχιστο makeup,τα μάτια βαμμένα σε natural look,απαλά χείλια και μάγουλα(Peter Som,Carolina Herrera,Oscar De La Renta,Christopher Kane,Balmain).
1.2.                                                                      

3. 4.             
                                                                                 
                           
  Τα φρύδια παραμένουν έντονα,για να τονίσουν τα χαρακτηριστικά σας.Μίας και δίνουν δυναμικότητα και ένα φυσικό sex-appeal(Derek Lam,Jil Sander ,Burberry Prorsum).Μπορείτε να τα τονίσετε χτενίζοντας τα προς τα πάνω και απλώνοντας mascara ή μολύβι για τα φρύδια,άλλα ακόμη και με μια σκιά στο χρώμα των φρυδιών σας.Επιπλέον μη ξεχάσετε να βάλετε και λίγη mascara στις βλεφαρίδες των ματιων σας για να δώσετε έμφαση στο όμορφο βλέμμα σας(Louis Vuitton,Marc Jacobs,Ruffian,Victor & Rolf)
                                                                                                                                                      
                           


 5. 6.
                    7. 8.               

  Ωστόσο για τις πίο τολμηρές,ένα κόκκινο κραγιόν θα ήταν ότι πρέπει,για ένα πιό femme fatale και vamp look.Διότι πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έλλειψαν τα κόκκινα χείλια (Christian Dior,Jason Wu,Yves Saint Laurent,Rick Owens) και τα σκούρα σοκολατί(Donna Karan)τα glossy και γυαλιστερά(Temperley London) αλλά και τα φούξια(Nicole Farhi).       
1.Christopher Kane  
2.Stella McCartney
3.Missoni
4.Michael Kor
5. Burberry Prosurm 
6.Louis Vuitton
7.Christianian Dior 
8. Nicole Farhi

3 σχόλια:

  1. Πραγματικα βρισκω το φυσικο μακιγιαζ εξαιρετικο και ειναι πολυ βολικο για το καλοκαιρι . Συνηθως η ζεστη κανει το μακιγιαζ να "λειωνει" και τα εντονα looks θυμιζουν περισσοτερο χειμωνα ... Σιγουρα παντως το αρθρο με βοηθησε αρκετα ! Ελπιζω ολα να πανε κατευχην ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι θα συμφωνίσω μαζί σου,χαίρομαι πολύ που σε βοήθησαμε. Σε ευχαριστουμαι πολύ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φυσικό look είναι το καλύτερο γιατί δεν κρύβουμε τα φυσικά μας χακτηριστηκά .Καλή αρχη.http://nailsartgr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...